Amazon Year End Quiz Answers – Win 1 year Free Shopping

Amazon Year End Quiz Answers – Amazon is Daily Organising a Quiz to win Amazon Pay Balance or More Freebies. Now Today on 14 December, Solve Amazon Year End Quiz And win One Year of free Shopping on Amazon. Isn’t it a exciting Reward.Amazon Year End Quiz

You will get Rs10000 Amazon Pay Balance which will be credited in your Account on 31 January 2018

How To Participate in Amazon Year End Quiz ?

1 . First Download Amazon App

2 . Open The App and there You will See Quiz Banner on Homepage. open that.

3. Start Quiz.

4. Now Start Answering Questions,You can check Answers below also.

1) Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

Ans- Kazuo Ishiguro

2) Which movie became India’s selection to the Oscars? 

Ans- Newton

3) Which of these is NOT a film released in 2017? 

Ans- Inside Out

4) What did the United Nations General Assembly designate 2017 as? 

Ans- The International Year of Sustainable Tourism for Development

5) In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of? 

Ans-Rooster

6) Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017? 

Ans-Miss World

7) Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017? 

Ans-Nokia 1100

8) Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

Ans- Kochi Tuskers Kerala

That’s it You will get Amazon Pay Balance on 31st January,If you are lucky one.

You can Check All Amazon Quiz Answers from Here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.